Σιπιόνι: «Νιώθω πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό - Δουλεύω καθημερινά για να κερδίζω χρόνο συμμετοχής»

Οι δηλώσεις του Λορέντσο Σιπιόνι ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη (1/11).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκης τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Λορέντσο Σιπιόνι έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote tv μιλώντας για την προσαρμογή  του στην ομάδα και για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Βόλο: «Πάντα σε βοηθάει να κερδίζεις τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να νικάς, ειδικά όταν το συνδυάζεις με τον τρόπο που παίξαμε απέναντι στον Βόλο. Η αυτοπεποίθηση μας, έχει ανέβει πολύ».

 

Για το ματς με τον Άρη: «Νομίζω πως θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, όμως αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έχουμε την σκέψη μας σε αυτό το παιχνίδι, τότε πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

Για την προσαρμογή του: «Νιώθω πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Με τους συμπαίκτες που έχω δεν τίθεται κανένα θέμα προσαρμογής. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά, νιώθω υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προπονούμαι και δουλεύω καθημερινά για να κερδίζω χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που έχουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News