ΒΟΛΕΪ: Φεύγει αύριο για τη Βοσνία ο Ολυμπιακός

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για την εκτός έδρας πρώτη αναμέτρηση με τη Μλάντοστ Μπρτσκο στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στην Ευρώπη θα κάνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν και κινείται για τα καλά πια στο πνεύμα του μεθαυριανού πρώτου ματς.

Αναχωρεί αύριο για τη Βοσνία όπου την Τετάρτη (6/10) στις 19:00 (ζωντανά από το COSMOTESPORT 7 HD) θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση με τη Μλάντοστ Μπρτσκο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Απέναντι στην νταμπλούχο Βοσνίας ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Ρέντη την άλλη βδομάδα (Τετάρτη 13/10, 19:00).

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στο Βελιγράδι και από εκεί οδικώς στο Μπρτσκο. Ο Δημήτρης Καζάζης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών και θα έχει μαζί του τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News