Τσάμπιονς Λιγκ: Η selfie του οπαδού της Σίτι με τον Φόντεν!
Αυτή είναι η μοναδική selfie που έβγαλε ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad με τον Φόντεν τη στιγμή του πανηγυρισμού και έγινε viral!
O Φιλ Φόντεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με 4-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο Αγγλος επιθετικός σκόραρε το πρώτο γκολ και έφυγε στο κόρνερ για να πανηγυρίσει πέφτοντας στις αγκαλιές των φιλάθλων. Για την ακρίβεια πάνω στην αγκαλιά ενός συγκεκριμένου φιλάθλου, που έτυχε να έχει ήδη ανοιχτή την κάμερα από το κινητό του και την έμπνευση να βγάλει selfie με τον Φόντεν.
Ο Φόντεν όχι απλά δεν του χάλασε το χατίρι, αλλά απόλαυσε τη στιγμή και το στιγμιότυπο έγινε viral. Πλέον βρέθηκε και η γνήσια φωτογραφία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
