ΑΕΚ: Έχασε βαθμούς και λεφτά - Ποια είναι τα έσοδα έως τώρα από το Conference League
Χαμένη ευκαιρία και χαμένα χρήματα από τη γκέλα απέναντι στη Σάμροκ.
Η ΑΕΚ απέτυχε να κερδίσει χθες τη Σάμροκ Ρόβερς και συνάμα έχασε την ευκαιρία να προσθέσει άλλες 400.000 ευρώ στο ταμείο της.
Οι «κιτρινόμαυροι» με το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ θα καρπωθούν 133.000 ευρώ, ποσό που ανεβάζει τα συνολικά της έσοδα στα 6.131.000 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι το πριμ εισόδου στη League Phase της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA ήταν 3.170.000 ευρώ. Η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει 530.000 ευρώ από την παρουσία της στα προκριματικά, 1.870.000 ευρώ από το Value Pillar και 400.000 ευρώ από τη νίκη της επί της Αμπερντίν.
Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το μπόνους κατάταξης που θα έρθει στο τέλος το οποίο αντιστοιχεί σε 28.000 ευρώ και πολλαπλασιάζεται με βάση τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ντόρσεϊ: «Δεν είμαστε καθόλου κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα γίνει»!
- Super League Βαθμολογία: Η ΑΕΚ έπιασε τον Ολυμπιακό, ευκαιρία προσπέρασης για τον ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Super League Βαθμολογία: Η ΑΕΚ έπιασε τον Ολυμπιακό, ευκαιρία προσπέρασης για τον ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Ουναχί στον Ελ Καμπί - Η φωτό που δημοσίευσε
