Αρης Παρασκήνιο: Τα παράπονα του Καρυπίδη και οι μεταγραφές που ζήτησε ο Χιμένεθ
Πάει φουλ για ενίσχυση τον Γενάρη ο Αρης.
Μετά το ματς του Αρη με τον Αστέρα και τη νέα απώλεια βαθμών, ο Θοδωρής Καρυπίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και είχε τετ α τετ με Χιμένεθ και Ρέγες για περίπου μια ώρα.
Οι τρεις τους μίλησαν για το ματς, την εικόνα της ομάδας και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών. Ο Καρυπίδης έκανε παράπονα για την εμφάνιση και τη νέα απώλεια, ζήτησε τη γνώμη τους και τι φταίει για το τελευταίο διάστημα και τα αρνητικά αποτελέσματα.
Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε τους λόγους και είπε ότι θέλει 4 παίκτες τον Ιανουάριο για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να λύσει τα θέματα της. Ο Καρυπίδης έδωσε το οκ και άναψε το πρασινο φως για ενίσχυση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
