Ατρόμητος-Βόλος 0-1: Ψυχρός εκτελεστής!
Ο Βόλος δεν ήταν καλύτερος, αλλά επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ματς του Περιστερίου για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Με γκολ του Σαΐντ Χάμουλιτς στο 25ο λεπτό, ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και έπιασε τον Λεβαδειακό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μάλιστα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το σύνολο του Χουάν Φεράντο φιλοξενεί τη βοιωτική ομάδα (24/11, 18:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος παρέμεινε στη 10η θέση με 9 βαθμούς και το επόμενο ματς είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό (22/11, 20:00).
Με 10-3 τελικές και 54%-46% κατοχή, οι αριθμοί του α’ ημιχρόνου ανήκαν στους γηπεδούχους, όμως, η ουσία ήταν ότι το σκορ έγραφε 0-1.
Ο Βόλος έστειλε προειδοποιητική βολή στο 21′ με μία κεφαλιά του Μύγα και στο 25′ ο Σόρια σέντραρε, δίνοντας την ευκαιρία στον Χάμουλιτς να βρει δίχτυα με εναέριο σουτ.
Στο β’ μέρος, η θεσσαλική ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα, απειλήθηκε ελάχιστα και έφτασε με κυνικό τρόπο σε μία ακόμη νίκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας (72′ Φαν Βέερτ), Μίχορλ, Γιουμπιτάνα (62′ Γκαρθία), Μουντές, Γ. Παπαδόπουλος, Τσαντίλας (72′ Οζέγκοβιτς), Μπάκου, Τσακμάκης, Μουτουσαμί.
ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας, Κάργας, Σόρια, Φορτούνα, Μαρτίνες (65′ Μπουζούκης), Κόμπα, Χουάνπι (65′ Πίντσι), Λάμπρου (78′ Ασεχνούν), Τζόκα (89′ Τριανταφύλλου), Χάμουλιτς (78′ Μακνί).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
