Νασιμέντο για Μεντιλίμπαρ: «Πολύ ευτυχισμένος που τον έχω προπονητή»
Ο Ντιόγκο Νασιμέντο μίλησε για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παρθενικό του γκολ με τον Ολυμπιακό.
Ανοιξε λογαριασμό με τον Ολυμπιακό και έκανε μια συνολικά εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά ο Ντιόγκο Νασιμέντο.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πορτογάλος μίλησε για τον προπονητή του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναφέροντας πως αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος για τη συνεργασία τους.
Αναλυτικά δήλωσε:
Ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο, ένα γεμάτο ματς από τον ίδιο. Πόσο πολύ περίμενε αυτή την ημέρα;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε σε μία νίκη».
Εκτός από το γκολ που πέτυχε, η εικόνα του σήμερα ήταν εικόνα MVP του αγώνα. Αισθάνεται ότι διαρκώς θα είναι και καλύτερος;
«Αυτός είναι ο στόχος, πάντα να βελτιώνεται, είτε μπαίνει βασικός είτε από τον πάγκο ως αλλαγή. Είναι εδώ, πάντα στη διάθεση του προπονητή για να δίνει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του».
Βλέπει την εμπιστοσύνη του προπονητή σιγά σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι;
«Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ καλά με τον προπονητή. Χαίρεται που είναι αυτός ο προπονητής έχουν μία πολύ καλή σχέση, του δίνει πολλές συμβουλές τις οποίες προσπαθεί να ακολουθεί, να προσαρμόζεται όλο και καλύτερα και πάντα να βοηθάει την ομάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας
- ΟΦΗ: Πλήγμα πριν από τη Λεβερκούζεν
- Super League Παρασκήνιο: Έχουν διαλύσει το πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Για ενδιαφέρον για τον Ικάρντι κάνουν λόγο ΜΜΕ της Αργεντινής
- Ολυμπιακός: Απουσίασε από τα εγκαίνια της μπουτίκ της ομάδας ο Ντόρσεϊ
