ΠΑΟΚ: Θλάση o Κωνσταντέλιας!

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση α’ προς β’ βαθμού.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την αγωνία να παίρνει τέλος το πρωί της Δευτέρας (10/11), όταν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον δεξί δικέφαλο.

Ο «Ντελιας» ζήτησε αλλαγή στο 74ο λεπτό στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», πιάνοντας τον οπίσθιο μηριαίο. Ο τραυματισμός του στάθηκε και η αιτία να μην ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα, στην οποία είχε κληθεί, παραμένοντας τελικά στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να εκτιμάται σε περίπου 3 εβδομάδες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«O Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (10.11), η οπόια έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ προς β’ βαθμού στον δεξί δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News