Καντεβέρε: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Ο Τίνο Καντεβέρε βρίσκεται εκτός δράσης από τις 22 Οκτωβρίου, όταν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Ζιμπάμπουε, ο Τίνο Καντεβέρε τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πριν από λίγες εβδομάδες χειρουργήθηκα στο γόνατο και ειλικρινά ήταν από τις δυσκολότερες στιγμές που έχω ζήσει. Έχω δώσει μεγάλη μάχη με αυτούς τους τραυματισμούς και κάποιες φορές θέτεις στον εαυτό σου ερωτήματα που μένουν αναπάντητα.
Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και δεν πρόκειται να τα παρατήσω ποτέ. Θα συνεχίσω να παλεύω και θα φροντίσω ώστε μία μέρα όλα αυτά να ανήκουν απλώς στην ιστορία.
Είμαι ήδη χαρούμενος με την πρόοδο και διαβεβαιώνω όλους τους φιλάθλους ότι θα επιστρέψω δυναμικά. Όλα είναι περαστικά και σας λέω ότι αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο θα κλείσει και θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι μου χωρίς εμπόδια.
Το σημαντικό, για το οποίο είμαι ευγνώμων, είναι η υποστήριξη από την οικογένειά μου και από όλους όσοι πιστεύουν σε εμένα. Μου δίνουν τη θέληση να συνεχίσω να πιστεύω και τον ζήλο να αγωνίζομαι σκληρά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
