ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα, αναπαύσου εν ειρήνη φίλη μου»

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πορτογάλος σταρ, μετά την απώλεια της συζύγου ενός από τους καλύτερους του φίλους και άλλοτε συμπαίκτη του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Θλίψη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του παιδικού του φίλου Ζοσέ Σεμέντο, Σοράια, σε ηλικία 34 ετών. Οι δύο Πορτογάλοι είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και από τότε διατηρούν πολύ στενή φιλία. Ο επίσης 36χρονος ποδοσφαιριστής, Σεμέντο, σήμερα αγωνίζεται στη Βιτόρια Σετούμπαλ. 

Όπως φαίνεται, η νεαρή γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Λισαβόνας με επιπλοκές που προκλήθηκαν από μόλυνση και τελικά, κατέληξε να χάσει τη ζωή της. 

«Υπάρχουν στιγμές που όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα, συμπεριλαμβανομένου και  του ποδοσφαίρου. Την περασμένη εβδομάδα, απροσδόκητα, έφυγε ένας φανταστικός άνθρωπος, η αγαπημένη μας Soraia, μια υπέροχη μητέρα και σύζυγος ενός από τους καλύτερους φίλους που μου χάρισε η ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τον πόνο του αδερφού μου José Semedo και όλης της οικογένειας, αλλά είμαστε μαζί, σήμερα όπως πάντα, για να αντιμετωπίσουμε  αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλη μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε ο Πορτογάλος άσος, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.  

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News