ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΙΟΛΙ: «Χτυπάει το τηλέφωνό μου ξαφνικά και ξαναζώ το «τραύμα» με τον Αστόρι»

Ο προπονητής της Μίλαν τιμήθηκε με τον βραβείο «Νταβίντε Αστόρι» και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα.

Ο προπονητής της Μίλαν Στέφανο Πιόλι τιμήθηκε το βραβείο από την «USSI Sardegna» που έχει μετονομαστεί σε «Νταβίντε Αστόρι», στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Κάλιαρι. Ο αρχηγός των «βιόλα», «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, στις 4 Μαρτίου του 2018, ενώ κοιμόταν, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η ομάδα του ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα της Serie A, λόγω μη διαγνωσμένης καρδιακής πάθησης. 

«Είμαι περήφανος που έλαβα αυτό το βραβείο. Ήμουν πολύ τυχερός που γνώρισα τον Νταβίντε, έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο. Περάσαμε λίγο καιρό μαζί, αλλά θα συνδεόμαστε για πάντα. Είναι ακόμα ζωντανός στις αναμνήσεις μας και έτσι θα είναι πάντα», ανάφερε ο Ιταλός τεχνικός των «ροσονέρι» και συμπλήρωσε: 

«Όταν υπήρχε η ανάγκη, συχνά υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Είναι σπάνιο να έχω γνωρίσει κάποιον τόσο έτοιμο να είναι πάντα στη διάθεση των συμπαικτών του. Μετέδωσε αυτή την αίσθηση της απόλαυσης της φιλίας και της συνεργασίας,  όντας ηγέτης και οδηγός. Έβρισκε πάντα τα σωστά λόγια να πει την κατάλληλη στιγμή. Κάθε φορά που δέχομαι μία ξαφνική κλήση στο τηλέφωνό μου, ξαναζώ αυτό το τραύμα και νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν θα συνέλθει ποτέ από αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε με τις καλές αναμνήσεις, γιατί ο Νταβίντε είναι μαζί μας και τα μαθήματα ζωής που μας έδινε, μπορούν πάντα να μας βοηθήσουν».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News