Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Το αυτοκίνητο το οδηγούσε τρίτο άτομο»
Ο Δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε σχετικά με το πρόστιμο για παράβαση του ορίου ταχύτητας στην Αττική Οδό και τόνισε πως δεν οδηγούσε το όχημα ο αθλητής.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως έχει γίνει από το πρωί χρεώθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ για παράβαση του ορίου ταχύτητας στην Αττική Οδό.
Μάλιστα πρόκειται για μία από τις πρώτες περιπτώσεις όπου εφαρμόστηκε το νέο σύστημα καμερών, το οποίο από τη Δευτέρα αποστέλλει τα πρώτα «ψηφιακά» πρόστιμα μέσω του gov.gr.
Το αυτοκίνητο του Έλληνα τενίστα φαίνεται, ότι πήγαινε με 210 χλμ/ώρα στην Αττική Οδό.
Ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά, ΘανάσηςΠαπαθανασίου, μίλησε στη σελίδα tennisnews.gr και επιβεβαίωσε το πρόστιμο τονίζοντας όμως, πως δεν ήταν ο Τσιτσιπάς ο οδηγός, άλλα άλλο άτομο.
«Σε σχέση με το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, το όχημα το οδηγούσε τρίτο άτομο. Η υπόθεση του προστίμου και η κατάθεση του διπλώματος έχουν τακτοποιηθεί», δήλωσε ο κ. Παπαθανασίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
