Ολυμπιακός: Με Έσε, Ντάνι Γκαρθία η αποστολή για Ατρόμητο
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξανά διαθέσιμους τους Έσε, Ντάνι Γκαρθία, οι οποίοι είναι στην αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (22/11) τον Ατρόμητο (20:00/Cosmote Sport 1) για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει ξανά στη διάθεση του τον Σαντιάγο Έσε και τον Ντάνι Γκαρθία.
Εκτός αποστολής είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα στην προπόνηση της Τετάρτης. Επίσης για αγωνιστικούς λόγους εκτός είναι και οι Μπρούνο, Καλογερόπουλος, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Βέζο.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μάνσα, Μπιανκόν, Νασιμέντο, Ζέλσον Μάρτινς, Ντάνι Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ελ Κααμπί, Ταρέμι, Γιάρεμτσουκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Super League
# Γ. Καραϊσκάκης
# Ντάνι Γκαρθία
# Ολυμπιακός
# Ποδόσφαιρο
# Σαντιάγκο Έσε
# Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
