ΕΒΕΡΤΟΝ: Στο κυνήγι του Φαν Ντε Μπέικ παραμένουν τα «ζαχαρωτά»

Τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ προσπάθησε να κλείσει η Έβερτον, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μάρσελ Μπράντς, με τον ίδιον όμως να μην αποκλείει ότι μπορεί να γίνει νέα κρούση τον Γενάρη.

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ. Ο Ολλανδός, ο οποίος πέρυσι πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ στη Γιουνάιτεντ, δεν έχει τον χρόνο που θέλει και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Τεχνικός διευθυντής της Έβερτον, Μπράντς, θέλει να «αναγεννήσει» την καριέρα του ποδοσφαιριστή, φέρνοντάς τον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Μάρσελ μιλώντας στο «NOS» έκανε λόγο για πρόταση που είχε γίνει στον παίκτη, με τους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» να απαντάνε αρνητικά, με τα «ζαχαρωτά» όμως να θέλουν να επωφεληθούν την δυσαρέσκεια του παίκτη, διότι δεν παίζει όσο θα ήθελε και να τον ντύσουν στα «μπλε».

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Έβερτον είπε:

«Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δέχθηκα μια κλήση από τον Γκουίδο Άλμπερς, τον ατζέντη του (Φαν Ντε Μπέικ), ότι είναι πιθανό να δοθεί δανεικός τελικά. Όμως τελευταία στιγμή ακυρώθηκε και σταμάτησε η μεταγραφή ξανά.

Πάντα πρέπει να βασίζεσαι στο πότε θέλει ένας σύλλογος να συνεργαστεί, και ακόμα είναι αρχές Οκτώβρη, πολλά μπορούν να συμβούν με τραυματισμούς. Η Γιουνάιτεντ παίζει σε πολλές διοργανώσεις. Είναι δύσκολο να πούμε από τώρα εάν θα επιστρέψουμε τον Γενάρη.

Φυσικά είναι κρίμα για τον Ντόνι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, δεν υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Ένα αγόρι που θέλει να παίξει και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Όμως γνωρίζεις πως σε τέτοιους συλλόγους η πίεση είναι μεγάλη και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Ειδικά όταν βλέπεις τι έχει η Γιουνάιτεντ να κάθεται στον πάγκο (στον αγώνα του Σαββάτου με την Έβερτον): Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέιντον Σάντσο, Πόλ Πογκμπά».

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ έχει ξεκινήσει μόλις 4 φορές στην Premier League, 5 στο Champions League και 8 στα κύππελα Αγγλίας, ενώ συνολικά μετράει 38 συμμετοχές. Εάν καταφέρει να πάρει μεταγραφή στην Έβερτον, τότε είναι αρκετά πιθανό να είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς στον χώρο του κέντρου ψάχνεται για ενίσχυση ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News