ΑΝΤΑ ΧΕΓΚΕΡΜΠΕΡΓΚ: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας

Η επιθετικός της Λιόν, Άντα Χέγκερμπεργκ επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά απο 21 μήνες απουσίας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την Άντα Χέγκερμπεργκ. Η έμπειρη επιθετικός της Λιόν, είναι έτοιμη να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από απουσία 21 μηνών!

Η 26χρονη ποδοσφαιρίστρια από την Νορβηγία, βρίσκεται με την αποστολή της γαλλικής ομάδας, εν΄ όψει του εναρκτήριου αγώνα (05/10) για τον Δ` όμιλο του Champions League, με αντίπαλο την σουηδική Χάκεν, ωστόσο δεν είναι βέβαιο εάν θ΄ αγωνισθεί, όπως διευκρίνισε η προπονήτρια της Λιόν, Σόνια Μπομπαστόρ.

Η Χέγκερμπεργκ που θα μείνει στην ποδοσφαιρική Ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» (2018), έμεινε εκτός γηπέδων, μετά την ρήξη χιαστών συνδέσμων στο δεξί γόνατο, κατά την διάρκεια προπόνησης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την Αντα στην ομάδα, μετά από τόσους μήνες απουσίας. Για την συμμετοχή της, όλα είναι ανοικτά. Είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην ομάδα. Επέστρεψε στην ομάδα, επειδή είναι καλή ψυχικά και σωματικά. Μετά από πολύμηνη απουσία, θα χρειασθεί υπομονή. Η Αντα είναι αγωνίστρια, είναι ψυχικά δυνατή», σχολίασε αναφερόμενη στην παίκτρια της, η Μπομπαστόρ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Χέγκερμπεργκ είναι από τα βασικά στελέχη της εντυπωσιακής ομάδας που έχει δημιουργήσει η Λιόν και έχει πανηγυρίσει με την γαλλική ομάδα, την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων Γαλλίας και πέντε Champions League, σημειώνοντας περισσότερα από 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News