ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η αποστολή της εθνικής γυναικών για τον αγώνα με τη Γερμανία
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί αεροπορικώς αύριο το πρωί με 16 αθλήτριες για τη Γερμανία, όπου την Πέμπτη στις 21:15 θ’ αντιμετωπίσει τα «πάντσερ» στην πόλη Τρίερ, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.
Αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της στα κυρίως προκριματικά του EURO 2022 μετράει η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Γερμανία, όπου την Πέμπτη στις 21:15 θ’ αντιμετωπίσει τα «πάντσερ» στην πόλη Τρίερ, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Η ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα διανύσει ακόμη 200 χιλιόμετρα οδικώς για να μεταβεί στο Τρίερ.
Οι προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης και Δημήτρης Μασλαρινός έχουν επιλέξει 16 αθλήτριες που είναι οι Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια/Ισπανία), Βασιλειάδου (Ελμπεχέχεν/Γερμανία), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, Στουγιαννίδου, Μανιά (Νέα Ιωνία), Αργυροπούλου, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ), Ζηνωνίδου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ζενέλι (Πανόραμα) και Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).
Απούσα από την αναμέτρηση θα είναι η Λαμπρίνα Τσάκαλου, ενώ δεν έχει κληθεί λόγω τραυματισμού η Ανθή Ζυγούρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Νέα πρόταση για Πουέρτα - Πιο κοντά στον Μέλε
- Παναθηναϊκός: Ο αφελής Νίστρουπ παίζει το κεφάλι του
- Βαγγέλης Παυλίδης: «Χτίζει» το μύθο του στην Μπενφίκα με 70 γκολ σε δύο σεζόν
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Το Σάββατο η πιο ζεστή μέρα
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό του Πετρούνια, τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League και το Άρσεναλ - Κόβεντρι
