Ολυμπιακός: Ο Καραπαπάς φωτογραφήθηκε με Μπουτραγκένιο, Πίρι και Μαρσέλο - «Απόδειξη ότι ανήκουμε στην ελίτ»
Τρεις μύθοι της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό! Η δημοσίευση του Κώστα Καραπαπά και η φωτογραφία του Μαρσέλο με την συλλεκτική επετειακή φανέλα.
Τρεις μύθοι της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τη σπουδαία αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό!
Ο μυθικός Πίρι, που έχει τον ρόλο του επίτιμου προέδρου, ο σπουδαίος Εμίλιο Μπουτραγκένιο που βρίσκεται στη διοίκηση από το 2009, καθώς και ο Μαρσέλο, που ήρθε για να παρακολουθήσει τις δύο πρώην ομάδες του, αλλά και τον γιό του, που παίζει στην Κ19 της Ρεάλ.
Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, φωτογραφήθηκε με όλους και ανέβασε μία δημοσίευση , στην οποία έγραψε: «Οι μύθοι της Ρεάλ Μαδρίτης Εμίλιο Μπουντραγκένιο (ο Ελ Μπουίτρε των εφηβικών μας χρόνων), ο Μέγας Πίρι και ο δικός μας Μαρσέλο! Ο σεβασμός που δείχνουν όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ απόδειξη για το ότι ανήκουμε στην ελίτ του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
