Παναθηναϊκός: Η εξήγηση και τα παράπονα για Πελίστρι
Οι ενέργειες που έκανε ο Παναθηναϊκός
Στο περιθώριο της παρουσίασης των Κορόνα και Κοτσόλη, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο θέμα με τον Φακούντο Πελίστρι και τον νέο του τραυματισμό.
Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε για να προασπίσει τα συμφέροντά του ενημερώνοντας την Εθνική Ουρουγουάης.
«Εγώ τότε ήμουν μόλις μια μέρα στην ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε από νομικής πλευράς για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του συλλόγου. Και με την επιστροφή του, στείλαμε ξανά επιστολή, παραπονούμενοι για τη διαχείριση που είχε, αφού επέστρεψε με τραυματισμό», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάθε νόμιμο δικαίωμα που είχε, ο σύλλογος το εξάσκησε. Σαν σύλλογος στείλαμε όλο το ιατρικό ιστορικό του Πελίστρι, τι πρόγραμμα ακολούθησε, πόσο έτοιμος ν’ αγωνιστεί στα φιλικά ματς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
