Κύπελλο Ελλάδας: Αυλαία με Ηρακλής-Παναιτωλικός
Με τον αγώνα Ηρακλής-Παναιτωλικός στο Καυτανζόγλειο (17:00, CS1) πέφτει σήμερα η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της League Phase.
Οποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει, μπαίνει σίγουρα στα πλέι οφ (θέσεις 5-12), ενώ η ισοπαλία
θα ευνοήσει την ομάδα του Αγρινίου που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (εκτός αν ο «Γηραιός» πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε δύο εβδομάδες).
Ο Ηρακλής θα κατέβει χωρίς τους Εραμούσπε, Μάναλη, Κυνηγόπουλο, Στουρνάρα και τον μόνιμο τραυματία Ντέλετιτς. Ο Παναιτωλικός θα παίξει για άλλη μία φορά χωρίς τους τραυματίες Σιέλη, Μλάντεν, Αποστολόπουλο, Στάγιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αγκίρε, Κοντούρης που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφουν οι Ενκολόλο, Μίχαλακ.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μόσχου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
