Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
«Ανεβάζουν ταχύτητα» οι αγρότες απαντώντας στον εμπαιγμό της κυβέρνησης. Στήνουν νέα μπλόκα και ισχυροποιούν αυτά που υπάρχουν. Έρχεται και αποκλεισμός του λιμανιού του Βόλου. Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους.
«Τα μπλόκα σε όλη την χώρα στριμώχνουν την κυβέρνηση, χρειάζεται να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας». Με αυτό το μήνυμα η συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας (στη Λάρισα) έδωσε τον τόνο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με χιλιάδες τρακτέρ να είναι παραταγμένα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους ενώ η κυβέρνηση δια στόματος του πρωθυπουργού δηλώνει ρητά πως το κλείσιμο των δρόμων είναι ακραία μορφή διαμαρτυρίας.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Τασούλας κήρυξε την έναρξη της 66ης Συνόδου της Διεθνής Ολυμπιακής Ακαδημίας
- Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή σε Γιαννακόπουλο, Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Aktor 102-92: Με «διαστημικό» Φουρνιέ είναι αγκαλιά με τον τίτλο!
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση για τον τραυματισμό του Νίκου Ρογκαβόπουλου
- Γιαννούλης: Τι ισχύει με ΠΑΟΚ
