ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βραδιά του «100άρη» Μουκουντί
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Αρολντ Μουκουντί.
Ο Καμερουνέζος διεθνής στόπερ ήταν βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός στην άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου και συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της «Ενωσης» σε όλες τις διοργανώσεις.
«Αρολντ, συγχαρητήρια. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας», ήταν το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που ακούστηκε στην «OPAP Arena», ενώ έπαιζε video – αφιέρωμα στα μάτριξ για τον 28χρονος Αφρικανό αμυντικό.
Στη συνέχεια ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο. Ηταν αυτός που έτρεξε να δώσει τη φανέλα με το νούμερο 100 στην πλάτη στον Μουκουντί για να τον τιμήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο μετρονόμος Μουζακίτης, ο αδικημένος Εσε και ένα θρίλερ που δε βρήκε δεύτερο πρωταγωνιστή
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το συμβόλαιο που πήρε ο Μόντε Μόρις - Ακολουθεί και σέντερ
- ΠΑΟΚ: Παρών ο Αριστοτέλης Μυστακίδης απόψε στο PAOK Sports Arena
- Νίκος Σαρίδης: Ελπίδες μέσα απ’ το... μάτι της βελόνας
- Super League: Η ΚΕΔ επανέφερε Γερμανό διαιτητή στο Αρης-Ολυμπιακός
