Μουζακίτης: «Είμαστε οι πρώτοι που πιστεύουμε στην πρόκριση»
Τι ανέφερε ο νεαρός μέσος και MVP του αγώνα στην Αστάνα.
Ο Χρήστος Μουζακίτης στο flash interview μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Καϊράτ, αλλά και στις ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cosmote, είπε:
«Νομίζω ότι έκανε όλη η ομάδα ένα πολύ καλό ματς. Επιτέλους, άλλαξε, δεν θέλω να το λέω ατυχία, αλλά ήταν όλο αυτό από πάνω μας. Επιτέλους φύγαμε νικητές από ένα παιχνίδι. Και στους προηγούμενες αγώνες ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα είναι μεγάλη χαρά για εμάς.
Νομίζω είμαστε οι πρώτοι που πιστεύουμε στην πρόκριση. Πριν κερδίσουμε αυτό το ματς και θα εξακολουθήσουμε να το πιστεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν ακόμα δύο ματς, θέλουμε άλλες δύο νίκες και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
