Παναθηναϊκός: Επιμένουν για Τετέ στη Βραζιλία - Πιέζει ο Βραζιλιάνος

Συνάντηση του ατζέντη του για την οικονομική προσφορά

Σε σίριαλ εξελίσσεται το μέλλον του Τετέ στον Παναθηναϊκό, με νέο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο ατζέντης του παίκτη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, η Γκρέμιο παραμένει αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Τετέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Πάμπλο Μπουένο, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική πρόταση που θα υποβληθεί στον Παναθηναϊκό.

Όπως υποστηρίζεται, η Γκρέμιο σχεδιάζει να προτείνει στους «πράσινους» τον δανεισμό του παίκτη με ενοίκιο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας στη συμφωνία και ρήτρα αγοράς που θα ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του Τετέ επισημαίνουν ότι και ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στην υπόθεση, πιέζοντας την πλευρά της ελληνικής ομάδας να τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News