ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στόχος ο Νίκος Χουγκάζ
Ο Δικέφαλος «χτυπάει» την περίπτωση του Νίκου Χουγκάζ
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση και κοιτάζει την περίπτωση του Νίκου Χουγκάζ.
Ο Δικέφαλος στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου και ο ύψους 2.08 παίκτης είναι αυτό που θέλει για να ενισχυθεί το ρόστερ. Συμπυκνώνει όλα όσα αναζητά διαχρονικά ο σύλλογος: ένταση, αθλητικότητα, προσαρμοστικότητα και το κυριότερο προοπτική εξέλιξης.
Ο 25χρονος φόργουορντ, που ξεκίνησε από τον Πανιώνιο, βρέθηκε για μια σεζόν στο NCAA, ακολούθησε μια διετία στον Παναθηναϊκό και άλλη μία στο Περιστέρι, από το καλοκαίρι του 2024, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει στο εξωτερικό και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα του επιπέδου της ACB, με την Ανδόρα.
Φέτος αγωνίζεται για τη Τσεντέβιτα/Ολίμπια. Μέχρι στιγμής, έχει 6 παιχνίδια στην Αδριατική Λίγκα, με 8.8 πόντους μ.ο. και 2 ριμπάουντ, με την καλύτερη του επίδοση, να είναι οι 17 που πέτυχε κόντρα στη Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Αντίστοιχα, στο Eurocup σε 6 παιχνίδια, έχει 6.2 πόντους και 4.8 ριμπάουντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχασε ένα κομμάτι της σεζόν, λόγω τραυματισμού.
Ο πατέρας του, Κρις Χουγκάζ, είναι πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και σήμερα προπονητής στην BBC Monthey-Chablais.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
