Ντόρσεϊ: «Το κάναμε δύσκολο στους εαυτούς μας»
Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους.
Με τεράστια σουτ των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Εβάν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός πέρασε από την πολύ δύσκολη έδρα της Βίρτους Μπολόνια.
Ο Ελληνοαμερικανός δήλωσε τα εξής:
«Στο τέταρτο δεκάλεπτο το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο ματς και αναρωτιόμαστε πώς το κάναμε έτσι. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, ξέραμε ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν αν αντέξουμε την πίεσή τους. Στο τέλος σουτάραμε κάποια κρίσιμα σουτ και ευτυχώς καταφέραμε να τα βάλουμε.
Μπαίνουμε στη νέα χρονιά με δύο συνεχόμενες νίκες στην EuroLeague, όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
