Άρης Μεταγραφές: Δικός του ο Χόνγκλα - Ποια η συμφωνία με Γρανάδα
Ο Άρης έδωσε τα χέρια με την Γρανάδα για την μεταγραφή του Μάρτιν Χόνγκλα, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έως την Παρασκευή
Ο Άρης μετά τη μεταγραφή του Οτμάν Μπουσαϊντ, ετοιμάζεται να επισημοποιήσει και αυτή του Μάρτιν Χόνγκλα.
Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης έδωσαν τα χέρια με την Γρανάδα για την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού μέσου με την μορφή του δανεισμού.
Η συμφωνία προβλέπει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο 1.3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Άρης θα καλύψει και το υπόλοιπο του συμβολαίου του, βάση των ετήσιων απολαβών του, που δεν ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στο στάδιο τις ανταλλαγής των τελευταίων εγγράφων και έως την Παρασκευή ο 27χρονος άσος θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
