ΜΑΡΙ ΠΑΡΑΪΜΠΑ: Από το... Playboy στον Ολυμπιακό!
Το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, δεν φημίζεται μόνο για τις ικανότητες του στο τάραφλεξ
Μαριάνα Αντράντε Κόστα… για τους φίλους της Μαρί Παραϊμπα. Κι όταν γράφουμε φίλους, υπολογίστε την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού της Βραζιλίας.
Το νέο αστέρι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν διαπρέπει μόνο στο φιλέ, αλλά και στο μόντελινγκ, καθώς θεωρείται μια από τις ομορφότερες αθλήτριες του πλανήτη, ανεξαρτήτως σπορ.
Το 2012, μάλιστα, η βραζιλιάνικη έκδοση του Playboy είχε πείσει την Παραϊμπα να κοσμήσει το εξώφυλλο του και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήταν άκρως αισθησιακό.
Η 35χρονη, πλέον, Βραζιλιάνα άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των αθλητριών που όχι μόνο δεν φοβάται να προβάλλει τη φυσική της ομορφιά, αλλά αντίθετα τη συνδυάζει με πολύ υψηλές επιδόσεις εντός γηπέδων. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να αισθάνονται πλέον προνομιούχοι που θα την απολαμβάνουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
