Γιαννακόπουλος: «Δική μου η επιλογή Αταμάν και την υποστηρίζω-Τα παράπονα σε μένα»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μεταμεσονύκτιο post του στo Instagram υποστήριξε για ακόμα μία φορά τον Εργκίν Αταμάν παρά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ύψωσε ξανά ασπίδα στον Αταμάν τονίζονταςπως όποιος θέλει να κάνει παράπονα θα πρέπει να τα κάνει στον ίδιο
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Όποιος δεν έχει εμπιστοσύνη στους αθλητές μας και σε όλο το σταφ να σταματήσει να τα βάζει μαζί τους… Κανένας τους δεν ήρθε με το ζόρι… Η επιλογή του Αμάν Αμάν είναι δική μου και την υποστηρίζω. Όποιος έχει παράπονα σε εμένα παρακαλώ να τα απευθύνει».
Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος στην υποδοχή της ομάδας ομάδας του από τον κόσμο στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» μετά το ντέρμπι.
«Και ναι μπορεί να έχουμε πολλά προβλήματα λυμένα διότι τα αντιμετωπίσαμε με ίδιες πρωτοβουλίες… Υπάρχει ακόμα ένα όμως που δεν έχουμε λύσει, που σε όλη την Ευρώπη μόνο εσείς έχετε λύσει. Το να μην αγωνιζόμαστε εναντίον περισσότερων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον του συλλόγου για να «ματσάρουμε» τα μπάτζετ των «φωτοβολίδων»
- Προημιτελικά κυπέλλου: Μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Τα πρώτα ζευγάρια
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ονόματα και εξελίξεις με την αριστερή πτέρυγα!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η έκπληξη του Βλαχοδήμου με το νέο τηλεφώνημα!
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Πράσινος» κι επίσημα ο Λούκας Τσάβες
