Αρης Μεταγραφές: Στο κάδρο ο Ιταλός Φεντερίκο Μπάρμπα για το κέντρο της άμυνας
Ο τεχνικός διευθυντής τoυ Αρη Ρουμπέν Ρέγες έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο τον 32χρονο Ιταλό αμυντικό, Φεντερίκο Μπάρμπα, που φέτος παίζει στην Ινδονησία με τη φανέλα της Περσίμπ.
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (με ύψος 1.87) προτάθηκε, εξετάστηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ρουμπέν Ρέγες, που χειρίζεται την υπόθεση έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις επαφές και με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, αλλά και με την ομάδα του, καθώς ο Μπάρμπα φέτος παίζει στην Ινδονησία με τη φανέλα της Περσίμπ με την οποία μετράει 15 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ.
Εφόσον ο Μπάρμπα συμφωνήσει με τον Αρη είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ άμεσα, καθώς έπαιξε τελευταίο παιχνίδι στις 21 Δεκεμβρίου.
Πριν την Ινδονησία, ο Μπάρμπα έπαιξε σε Σιόν και Κόμο, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πάρα πολλές ομάδες (Εμπολι, Στουτγκάρδη, Χιχόν, Κιέβο Βερόνα, Βαγιαδολίδ, Μπενεβέντο, Πίζα).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
