Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο βιαστικός Τετέ και ο λόγος που δεν ανακοινώνεται η πώλησή του
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το ντιλ με τη Γκρέμιο. Τα χρήματα της συμφωνίας και το ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Τετέ βιάστηκε να πει το «αντίο» στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του, χωρίς φυσικά να αναφέρει τίποτα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο η πώλησή του στη Γκρέμιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Ο λόγος είναι οι τυπικές λεπτομέρειες, δηλαδή τα ιατρικά τεστ, που θα περάσει ο Βραζιλιάνος για να γίνουν στη συνέχεια οι σχετικές ανακοινώσεις.
Την προσεχή Δευτέρα ο Τετέ θα πάει στα γραφεία της Γκρέμιο και εφόσον όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η μετακίνησή του. Το τελικό ποσό του ντιλ θα φτάσει πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» θα κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα είναι 20-25%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- ΜακΚόλουμ: «Δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final Four ο Γιαννακόπουλος, είναι... σαν μπουνιά στο πρόσωπο»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
