Αγρότες: «Ναι» στο διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Δεν θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα
Οι αγρότες αποφάσισαν να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό και έπειτα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Θετική ήταν η απόφαση των αγροτών για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και όπως αποφάσισαν στην πανελλαδική συνάντηση στο μπλόκο της Νίκαιας δεν προχωρήσουν σε συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Οι αγρότες αποφάσισαν από το μπλόκο της Νίκαιας να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Σύμφωνα με το thesspost.gr, τα τρακτέρ θα παραμείνουν στους δρόμους περιμένοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης με την κυβέρνηση και αμέσως μετά, ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων, θα προχωρήσουν στη διενέργεια νέων συνελεύσεων για να καταλήξουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων μέχρι την τελική δικαίωση.
Ωστόσο η πανελλαδική σύσκεψη αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα εκτιμώντας ότι σ’αυτή τη φάση δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τραγωδία: Δύο νεκροί στην Αργεντινή στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση επί της Ελβετίας
- Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι τρεις νέες εμφανίσεις για την επόμενη σεζόν
- Μοντέρο: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού»
- ΠΑΟΚ: Ο Λίσι ψάχνει την ισορροπία ανάμεσα στις σταθερές και τις αλλαγές
- ΑΕΛ: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Σωτήρης Κυργιάκος
