Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3: Πέρασε σαν σίφουνας με ορεξάτο Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό επικρατώντας με 3-0 στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό επικρατώντας με 3-0 στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με σαφή διάθεση να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, απειλώντας μάλιστα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Κένι και Βολιάκο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με το… καλημέρα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να παίρνει τη σκυτάλη και να απειλεί και αυτός τον Κουτσερένκο. Μάλιστα, στο 26ο λεπτό άνοιξε και το σκορ, με τον Κένι να σεντράρει από τα δεξιά και τον 22χρονο με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Η «ασπρόμαυρη» υπεροχή συνεχίστηκε και πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαφείρης δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα στην Ελλάδα, καθώς το σουτ που έκανε κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά από αντεπίθεση, ο Ζίβκοβιτς πάσαρε για τον Γιακουμάκη ο οποίος με πανέμορφο τελείωμα έκανε το 2-0.

Χαρακτηριστικό της εκπληκτικής «ασπρόμαυρης» εικόνας στα πρώτα 45 λεπτά ήταν το γεγονός πως οι τελικές ήταν 1(0) – 16(5).

Με το ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και στο 57ο λεπτό ο Τάισον έκανε την κάθετη για τον Μπάμπα, αυτός σέντραρε με τη μπάλα να κοντράρει και τον Κωνσταντέλια και πάλι να βρίσκει δίχτυα από κοντά, κάνοντας το 3-0 και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Ο Δικέφαλος κατέβασε ταχύτατα, θέλοντας να διατηρήσει δυνάμεις ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τους Ντεσπόντοφ και Πέλκα, οι οποίοι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να ξεκινάει ιδανικά τις υποχρεώσεις του το 2026 και στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Κουτσερένκο, Μαυρίας (81’ Γκρανάθ), Γκαρσία (66’ Μιχαλάκ), Σιέλης, Μανρίκε, Κόγιτς, Σατσιάς (87’ Νικολάου), Εστέμπαν (66’ Μπρέγκου), Ενκολόλο (87’ Αγαπάκης), Ματσάν, Άλεξιτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Μπάμπα, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μεϊτέ (72’ Οζντόεφ), Ζαφείρης (72’ Καμαρά), Κωνσταντέλιας (76’ Πέλκας), Ζίβκοβιτς, Τάισον (76’ Ντεσπόντοφ), Γιακουμάκης (72’ Γερεμέγεφ)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News