Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: Ο Πειραιάς παίζει μπάλα, το απίθανο promo-βίντεο για το σπουδαίο παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός δίνει έναν «τελικό» απόψε απέναντι στη Λεβερκούζεν για το Champions League και το promo-βίντεο ήταν εντυπωσιακό με τον Πειραιά να είναι έτοιμος να παίξει την μπάλα του!
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Λεβερκούζεν (22:00 MEGA/Cosmote Sport 2) για την 7η αγωνιστική της league phase του Champions League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κρατήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα playoffs.
Ο κόσμος έκανε sold out στα εισιτήρια και το Καραϊσκάκη θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές. Η Θύρα 7 έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό πανό και γενικά ο… 12ος παίκτης είναι έτοιμος.
Χαρακτηριστικό είναι και το promo-βίντεο που ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media του δείχνοντας την μπάλα του Champions League να περνάει από τον Πειραιά και να καταλήγει στο Καραϊσκάκη όπου θα δώσει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι το καμάρι της πόλης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
