Ταρέμι: Όποτε βλέπει την Λεβερκούζεν την εκτελεί!
Ο Μεχντί Ταρεμί σκόραρε κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και συνέχισε την εξαιρετική απόδοση, που έχει κόντρα στον γερμανικό σύλλογο.
Ο Μεχντί Ταρέμι βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν κάνοντας το 2-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Ο Ιρανός επιθετικός βρέθηκε για 4η φορά αντιμέτωπος με τον γερμανικό σύλλογο, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει 2 φορές ως παίκτης της Πόρτο και 1 ως παίκτης της Ίντερ. Στις 4 φορές, που έχει συναντήσει τις «ασπιρίνες» έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.
Στις 12 Οκτωβρίου του 2022 ο Ταρέμι με την φανέλα της Πόρτο είχε στείλει την μπάλα δύο φόρες στα δίχτυα στην ευρεία νίκη της Πορτογαλικής ομάδας μέσα στην Γερμανία. Στον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία είχε μοιράσει 2 ασίστ, με την Πόρτο να επικρατεί με 2-0.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Βαριά ποινή στον Γιαννακόπουλο: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Υπεράνω Όλων: Αλλάζει η Ιστορία του Ολυμπιακού
- Νίκος Ανδρουλάκης: Η συνάντηση με τη viral γιαγιά του Παναθηναϊκού
