Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Λεσόρ
Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γάλλου.
Το ερώτημα που πλανάται εδώ και καιρό πάνω από τον Παναθηναϊκό είναι πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Ματίας Λεσόρ. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι η επιστροφή του Γάλλου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για να μπορούμε να μιλάμε για την αντίστροφη μέτρηση στη δράση.
Αυτή τη στιγμή όλα πάνε όπως είχαν προγραμματιστεί και ιατρικά είναι έτοιμος. Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, ο Λεσόρ θα δοκιμάσει να μπει σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στον Φεβρουάριο.
Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν αφού διασφαλιστούν ότι είναι πανέτοιμος για να αρχίσει τις προπονήσεις, ενώ δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη να παίξει σε αγώνα αν δεν είναι όλα οκ.
Αυτό που κρατάμε είναι ότι πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ο Λεσόρ αφήνει πίσω του το παρελθόν που τον ταλαιπώρησε. Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, έφαγε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
