Ολυμπιακός Μεταγραφές: Πλησιάζει στον Αντρέ Λουίζ
Ο Ολυμπιακός ήρθε κοντά στον Αντρέ Λουίζ, ο οποίος έδειξε πως είναι θετικός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και αναμένονται εξελίξεις!
Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στην μεταγραφική του ατζέντα τον Αντρέ Λουίζ και τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν εξελίξεις. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ ανήκει στη Ρίο Άβε, με τη διασύνδεση που υπάρχει με τους ερυθρόλευκους να είναι γνωστή.
Αυτός όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι δύο διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά ταμεία! Στην περίπτωση του Αντρέ Λουίζ το θέμα έχει να κάνει με το τι θέλει και ο ίδιος. Είχε δελεαστεί από την Μπενφίκα με τον μάνατζερ του να πίεζε για να πάει στους “αετούς”.
Βέβαια με τη ρήτρα του να είναι στα 20 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, δεν θα μπορούσε να περιμένει η Ρίο Άβε προτάσεις κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ, που έκανε αρχικά η Μπενφίκα.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να παράτησε την υπόθεση, ενώ χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφα από την Μπεσίκτας, τον οποίο είχε δώσει στους Τούρκους πριν από δύο χρόνια. Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται στα εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό!
Όσο για τον Αντρέ Λουίζ τις τελευταίες ημέρες δείχνει να είναι πιο διαλλακτικός στο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Μάλιστα έχει μιλήσει με ανθρώπους των ερυθρόλευκων ενώ είδε και το ματς με την Λεβερκούζεν και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Έμεινε εντυπωσιασμένος, ενώ έχει καταλάβει πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να του δώσουν την ώθηση για να πάει σε ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα, με την Premier League να είναι η μεγάλη επιθυμία του.
Το κλίμα άλλαξε και από πλευράς μάνατζερ του, ο οποίος επίσης βλέπει θετικά την μετακίνηση του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό. Κάτι που έφερε ακόμα πιο κοντά τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Βέβαια ακόμα κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή αφού έχουν απομείνει το πιο σημαντικά βήματα, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Δεν αποκλείεται αυτό το θέμα να τραβήξει και να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μετά το ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης είναι και το θέμα της ρήτρας που αν έρθει κάποια ομάδα να τα δώσει, τότε θα αλλάξουν και τα δεδομένα.
Πάντως χθες ήταν στην Πορτογαλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ και είδε από κοντά το ματς της Νότιγχαμ με την Μπράγκα για το Europa League. Πολλοί ήταν αυτοί που το συνδύασαν και με θέματα μεταγραφών.
Ο Αντρέ Λουίζ είναι από τους παίκτες, οι οποίοι ξεχωρίζουν φέτος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έχει βάλει 7 γκολ κι έχει δώσει 6 ασίστ σε 17 ματς πρωταθλήματος. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.
