Νίκολιτς: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι τόσο με την εμφάνιση»
Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα AKTOR.
Η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 1-0 με γκολ του Λούκα Γιόβιτς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το ματς: “Ξεκινήσαμε καταπληκτικά τα πρώτα 15 λεπτά και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Μετά ισορρόπησε το παιχνίδι και είχαμε και εμείς κάποια πίεση. Χάσαμε κάποια γκολ όπως με τον Βάργκα ή τον Μουκουντί. Από την άλλη πλευρά είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι τόσο με την εμφάνιση.
Σε αυτό το γήπεδο η ομάδα έχει δυσκολευτεί αρκετά στο παρελθόν όπως έμαθα και ρώτησα, είναι δύσκολο αυτό το γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Κάποια πράγματα θα τα πούμε μέσα μετά. Είμαστε επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα κι αυτό μετράει“.
Για την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο: “Εκπληκτικό. Είναι ευχάριστο που είχαμε αυτή την ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους. Χάρηκα πολύ για την παρουσία τους, γιατί μας στηρίζουν πάντα. Όπου πάμε, το βράδυ πριν από το ματς, είτε παίζουμε εκτός είτε παίζουμε εντός μας δίνουν μεγάλη ώθηση“.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
