Παναθηναϊκός: Πλήγμα με τον Τσιριβέγια!
Ο Παναθηναϊκός χάνει τον Πέδρο Τσιριβέγια για σημαντικό χρονικό διάστημα κι ενώ είναι ένας εκ των πλέον κομβικών παικτών
Ο Παναθηναϊκός διανύει μια καταστροφική σεζόν στη Super League καθώς έχει δυσκολέψει και η υπόθεση του πλασαρίσματος στην 4άδα για τα playoffs, ενώ χάνει και τον κομβικό Πέδρο Τσιριβέγια.
Ο Ισπανός χαφ έκανε γνωστό, μέσω του προφίλ του στο instagram, πως θα απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως απουσιάσει και για πάνω από 1.5 μήνα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος σε κομβικές αναμετρήσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.
Σε ανάρτησή του στα social media, ο Ισπανός χαφ έκανε γνωστό πως θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια των πράσινων.
“Το να χάνεις μια τόσο σημαντική περίοδο της σεζόν είναι τόσο εκνευριστικό, αλλά θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός. Πάμε ΠΑΟ”, έγραψε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
