Μεντιλίμπαρ: «Σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ και τις οικογένειες των θυμάτων»
Η συγκινητική αναφορά του προπονητή του Ολυμπιακού στα θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία.
Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία που κόστισε τη ζωή σε 7 φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν στη Γαλλία για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λιόν, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Συγκλονισμένος από το συμβάν, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε αυτό, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Αγιαξ.
Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει για το Άμστερνταμ και σχολίασε τον χαμό των φίλων του Δικεφάλου.
«Το μυαλό μου πήγε αμέσως στους χιλιάδες οπαδούς που ταξιδεύουν διαρκώς, τους δικούς μας και άλλων ομάδων, αισιοδοξώντας ότι μπορούν να περάσουν καλά και τελικά δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν και χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. Σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ και τις οικογένειες των θυμάτων και είναι πολύ λυπηρό. Λυπούμαστε πολύ που δεν τα καταφέρουν ποτέ να επιστρέψουν», είπε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η ώρα των bad boys!
- Ολυμπιακός: Γεννάνε και οι... κο-κόροι του
- Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ για το Europe Cup και το Ατλέτικο - Άρσεναλ
