Ξέσπασε ο Μεντιλίμπαρ: «Στο τέλος όσα έγιναν είναι άσχημα, όσα βρέθηκαν γύρω μας ήταν άσχημα!»

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ…

Μέχρι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ… απήυδησε με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για εικόνες που δεν ανεβάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μετά το γκολ που δεχθήκαμε έπεσε η απόδοσή μας και ήταν καλύτερος ο αντίπαλος. Όμως στο τέλος ήρθε ένα πέναλτι που νομίζω πως είναι ξεκάθαρο και πήραμε τον βαθμό.

Το τελευταίο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου κυριαρχήσαμε, πιέσαμε και δημιουργήσαμε. Εκείνα τα λεπτά ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Σήμερα όλα όσα συνέβησαν εδώ δεν ανεβάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει, μετά το γκολ πάλι υπήρχε αναμονή για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Στο τέλος όσα έγιναν είναι άσχημα. Όσα βρέθηκαν γύρω μας ήταν άσχημα. Το ποδόσφαιρο δεν θα πάει έτσι μπροστά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News