ΕΠΟ: Τραγελαφική η κατάσταση στην Ομοσπονδία

Τραγελαφική είναι η κατάσταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες.

Τραγελαφική είναι η κατάσταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία  καθώς ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου κατά  εκείνης από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για την παράνομη αδειοδότηση εννέα ομάδων.

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή ο Μάκης Γκαγκάτσης επιτέθηκε στους Π. Δημητρίου, Στ. Αντωνίου και Κλ. Τζαφέρη οι οποίοι απέδωσαν την απόφασή τους στη νομική υπηρεσία και μίλησαν για καλές προθέσεις και απόπειρα να βοηθήσουν ανέργους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος τόνισε ότι τους είχε προειδοποιήσει από τις 9 Σεπτεμβρίου υπογραμμίζοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Θα κηρυχτείτε έκπτωτοι κι εμείς να κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτε; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ευθύνες, δεν γίνεται να βαδίζουμε σε αυτό το δρόμο. Κάναμε Κανονισμό Επιτήρησης την ώρα που δεν είχε εκδοθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αυτό είναι θράσος. Καταστρατηγήθηκαν αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων της αδειοδότησης. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η λειτουργία.

Φοβόμαστε να πάμε στην τουαλέτα μήπως και όταν έχουμε επιστρέψει έχει ληφθεί κάποια απόφαση και τρέχουμε στον εισαγγελέα. Ντρέπομαι που είμαι μέλος σε αυτό το Συμβούλιο. Σας τα είπε ο Κούγιας και δεν τα ακούσατε, είχε δίκιο.

Όταν ο αναπληρωτής πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας της ΕΠΟ έριξαν την ευθύνη στη νομική υπηρεσία, ο νομικός Βασίλης Σαράκης τους απάντησε: «Μας είπαν θα ληφθεί αυτή η απόφαση, δικαιολογείστε τη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News