NBA: Αποθέωση για τον Νίκολα Τόπιτς στο ντεμπούτό του μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκινητικές στιγμές στο παιχνίδι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Μιλγουόκι Μπακς για την επιστροφή του Νίκολα Τόπιτς μετά τη μάχη που έδωσε και κέρδισε με τον καρκίνο

Συγκίνηση και ανατριχίλα για τον Νίκολα Τέπιτς! Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έκανε το ντεμπούτο του στο NBA στην ήττα με 110-93 τα ξημερώματα από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για να τον χειροκροτήσει, καθώς μπήκε στον αγώνα, έχοντας μείνει εκτός δράσης από τον Οκτώβριο, λαμβάνοντας χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση καρκίνου στους όρχεις.

Ολοκλήρωσε τον αγώνα με δύο πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 12 λεπτά, αλλά το standing ovation του κοινού ήταν συγκλονιστικό.

Ο Σέρβος γκαρντ, ύψους 1,80 μ. είχε επιλεγεί στο Νο 1 στο ντραφτ του 2024, αλλά έχασε τη ρούκι σεζόν του αφού υπέστη μερική ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του πριν από το ντραφτ. Έπαιξε στο Summer League και στην preseason πριν από τη διάγνωσή του φέτος. Χωρίς τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Τζέιλεν Γουίλιαμς και Ατζέι Μίτσελ λόγω τραυματισμών στην κοιλιακή χώρα, ο Τόπιτς έκανε ντεμπούτο και αποθεώθηκε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News