ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΟΥΕΡΟ: Απέρριψε τη Γιουβέντους για να πάει στη Μπαρτσελόνα
Η εφημερίδα «Sport» αποκάλυψε ότι η αργεντινός επιθετικός είπε δύο φορές «όχι» στη «Μεγάλη Κυρία», επιλέγοντας να αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».
Σε μία σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με την μεταγραφή του Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα, προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «Sport». Οπως είναι γνωστό, το περασμένο καλοκαίρι, ο Αργεντινός επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ωστόσο, η επιθυμία του ήταν να αγωνισθεί στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τους Καταλανούς, καθώς όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο έμπειρος επιθετικός απέρριψε δύο φορές πρόταση της Γιουβέντους.
Μάλιστα, η δεύτερη έγινε από την πλευρά της «γηραιάς κυρίας» την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και ήταν ιδιαίτερα δελεαστική, όμως ο Αγουέρο προτίμησε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας στους παράγοντες του ιταλικού συλλόγου, ότι αυτή είναι η επιθυμία του.
Εν τω μεταξύ, ο Αργεντινός άσος μπήκε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 24/10, στο «Καμπ Νόου».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το δικαίωμα που έχει και εκείνο που δεν έχει ο Τόμας Γουόκαπ, και ο Φαλ που αποδείχθηκε κανονικός
- Κεντζιόρα: Οι λόγοι που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ
- Ζαμπίδης – Μεϊγουέδερ: Αναβλήθηκε το μεγάλο event και πάει για Σεπτέμβριο
- Τελικός Κυπέλλου: Η έδρα και η ημερομηνία
- Μάκης Γκαγκάτσης: «Ξεπέρασε τα όρια η στοχοποίηση του Κωνσταντέλια»
