ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SUPER LEAGUE: «Κλείνουν το Καραϊσκάκη λόγω ΠΑΟΚ»

Οργή και αγανάκτηση στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League…

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League έβγαλε την απόφασή της για τις κλήσεις που υπήρξαν για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στις κλήσεις ήταν και ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα που άναψαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, αποφασίστηκε να υπάρξει τιμωρία στους «ερυθρόλευκους» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και το αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς, είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ! Κάτι το οποίο σημαίνει πως με τα τωρινά δεδομένα το Καραϊσκάκη θα είναι κλειστό, για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μία απόφαση η οποία έφερε οργή στον Ολυμπιακό, τονίζοντας «κλείνουν το Καραϊσκάκη λόγω ΠΑΟΚ», σχολιάζοντας παράλληλα ως προκλητική την απόφαση αυτή. Παράλληλα, αυτό το οποίο τονίζουν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας είναι πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις με τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα, χωρίς όμως να κλείνει το γήπεδο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Το σίγουρο είναι πως θα έχει συνέχεια η υπόθεση αυτή, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κάνει από την πρώτη στιγμή γνωστό πως θα προχωρήσει σε έφεση της ποινής. Μίας ποινής για έναν αγώνα στον οποίο ναι μεν άναψαν τα καπνογόνα από τους οπαδούς, όμως δεν υπήρξε κανένα απ’ αυτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως, φυσικά, δεν υπήρξε και κανένας τραυματισμός από τα καπνογόνα.

Εκεί είναι που στηρίζονται και οι «ερυθρόλευκοι», στο γεγονός ότι δεν έπεσε τίποτα στο χορτάρι και δεν υπήρξε καμία παρεμπόδιση στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με την έφεση, η ομάδα του Πειραιά θα προχωρήσει κανονικά με το νομικό της τμήμα. Θα κάνει όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις, έτσι ώστε να αμφισβητήσει την τιμωρία που πάρθηκε για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Από εκεί και πέρα όμως, ο κανονισμός δεν προβλέπει τη δυνατότητα έφεσης εξαιτίας και του ποσού τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους». Η ποινή είναι 13.000 ευρώ, ενώ η δυνατότητα έφεσης είναι από 15.000 ευρώ και πάνω. Παρόλα αυτά όμως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν κανονικά τη διαδικασία, τονίζοντας πως η απόφαση της τιμωρίας είναι αβάσιμη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News