ΝΒΑ: Oι Πίστονς πήραν το ντέρμπι με τους Θάντερ
Ο Τζέιλεν Ντούρεν είχε 29 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Κέιντ Κάνινγκχαμ πρόσθεσε 29 πόντους και 13 ασίστ και οι Ντιτρόιτ Πίστονς νίκησαν τους ελλιπείς Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, στο μεγάλο ντέρμπι της περιφέρειας.
Οι Θάντερ ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς τους πέντε από τους έξι κορυφαίους σκόρερ τους: τους Σάι Αλεξάντερ-Γκίλτζους (κοιλιακούς), Άιζαϊα Χάρτενσταϊν (γάμπα), Τσετ Χόλμγκρεν (πλάτη), Ατζέι Μίτσελ (κοιλιακούς) και Τζέιλεν Γουίλιαμς (οπίσθιοι μηριαίοι). Ο μόνος από τους έξι κορυφαίους που ξεκίνησε ήταν ο Άιζαια Τζο, και αποχώρησε στο ημίχρονο λόγω μώλωπα στο ισχίο!
Οι Πίστονς έχουν κερδίσει έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις και έχουν βελτιώσει το ρεκόρ τους σε 43-14.
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι, οι Νάγκετς επικράτησαν 103-84 των Σέλτικς στο Ντένβερ, κι έβαλαν τέλος στο σερί, υποχρεώνοντας τη Βοστώνη μόλις στη δεύτερη ήττα της στον Φεβρουάριο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA
Πίστονς-Θάντερ 124-116
Γκρίζλις-Γουόριορς 112-133
Ράπτορς-Σπερς 107-110
Ρόκετς-Κινγκς 128-97
Μπακς-Καβαλίερς 118-116
Νάγκετς-Σέλτικς 103-84
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
