Παναθηναϊκός Aktor: Γιατί αδικεί τον εαυτό του;
Ο Μαρίνος Πρίντεζης γράφει για τον αδιόρθωτο Παναθηναϊκό που έκανε εύκολη τη ζωή της Παρί και τώρα είναι υποχρεωμένος να… τρέξει.
Τώρα… μπλέξαμε! Ναι ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά είναι αδιόρθωτος. Στο πρώτο του ματς μετά το τρόπαιο, δεν εμφανίστηκε. Μόνο στα τελευταία 5’. Είναι πραγματικά τρομερό να αδικεί τον εαυτό του παρά το γεγονός πως στο τέλος υπήρχε οφθαλμοφανές φάουλ του Καβαλιέρ πάνω στον Χέιζ-Ντέιβις. Αλλωστε ο ίδιος ο Καβαλιέρ το παραδέχθηκε αυτό και ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με τη διαιτησία. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να φτάσει ως εκεί. Δεν έπρεπε να κυνηγάει μια διαφορά 17 πόντων για να μπορέσει να νικήσει. Εδωσε δικαιώματα.
Είναι πραγματικά τρομερό να αδικεί τον εαυτό του παρά το γεγονός πως στο τέλος υπήρχε οφθαλμοφανές φάουλ του Καβαλιέρ πάνω στον Χέιζ-Ντέιβις.
Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος. Για 18’ τουλάχιστον όλες οι προσπάθειες των παικτών της Παρί ήταν στα πρώτα 8’’. Πραγματικά είναι τρομερό και δείχνει τη κακή αμυντική προσέγγιση των «πράσινων». Είναι απαράδεκτο να δέχεται 58 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά χωρίς καλή χρήση των φάουλ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 13 ήττες στην Ευρωλίγκα και πλέον θεωρώ πως η υπόθεση τετράδα έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Αυτό που θα πρέπει να δουν οι «πράσινοι» είναι η εξάδα. Ούτως ώστε να αποφύγουν τον έξτρα γύρο του νοκ άουτ αγώνα. Ειδικά οι 6 ήττες στην έδρα του είναι απαγορευτικό νούμερο. Τώρα… τρέχει και πρέπει να δει πως θα γυρίσει τη παρτίδα.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 13 ήττες στην Ευρωλίγκα και πλέον θεωρώ πως η υπόθεση τετράδα έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Αυτό που θα πρέπει να δουν οι «πράσινοι» είναι η εξάδα.
Το ματς στο ΣΕΦ είναι κρίσιμο. Αν ο Παναθηναϊκός αποδράσει τότε θα καλύψει μια από τις ήττες του ΟΑΚΑ και φυσικά θα προβληματίσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του. Το πρόγραμμα του είναι δύσκολο. Εχει μπροστά του και 4 δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ντουμπάι, Βαλένθια, Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα με τη πίεση του… πρέπει. Το θέμα είναι πως το κύπελλο του έδωσε ψυχολογική ώθηση, αλλά η ήττα από την Παρί τον προσγείωσε απότομα και τον οδήγησε σε νέο πισωγύρισμα και πέταξε στα… σκουπίδια και τη σούπερ εμφάνιση του Χέιζ-Ντέιβις.
Το θέμα είναι πως το κύπελλο του έδωσε ψυχολογική ώθηση, αλλά η ήττα από την Παρί τον προσγείωσε απότομα και τον οδήγησε σε νέο πισωγύρισμα και πέταξε στα… σκουπίδια και τη σούπερ εμφάνιση του Χέιζ-Ντέιβις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Ποντένσε
- Παναθηναϊκός Aktor: Γιατί αδικεί τον εαυτό του;
- Παναθηναϊκος: Τα χρήματα που έχει πάρει από το Europa League
- Καιρός: Με συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας φεύγει ο Φεβρουάριος - Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τις κληρώσεις των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ σε Europa League και Conference League αντίστοιχα
