ΤΖΟΥΡΟ ΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: Αποκλεισμός δύο ετών από τη FINA
Ο παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού στο πόλο τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό από τη FINA λόγω παρατυπίας στους κανονισμούς για το ντόπινγκ
Η FINA, με έγγραφο της προς την Ομοσπονδία του Μαυροβούνιου, ενημέρωσε πως ο διεθνής πολίστας, Τζούρο Ράντοβιτς, τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση.
Υποστηρίζεται πως ο διεθνής πολίστας, δύο φορές δεν παρέδωσε συμπληρωμένα τα χαρτιά ώστε η FINA και η WADA να γνωρίζουν την τοποθεσία του ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν, αιφνιδίως, όποτε θέλουν για έλεγχο ντόπινγκ.
Από τη μεριά του ο παίκτης δηλώνει αθώος, σχετικά με την υπόθεση, ενώ η ομοσπονδία της χώρας του έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να αναιρεθεί η τιμωρία του αθλητή. Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί πως ο παίκτης θα δικαιωθεί, αισιοδοξώντας πως θα τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.
Σημειώνεται πως η τιμωρία δεν είναι γνωστό από πότε θα τεθεί σε ισχύ, με τον παίκτη να συνεχίζει τις προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
