Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται νεαρός – Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος
Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12/3) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Νεαρός άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου, χθες το βράδυ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο αναζητείται από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος που διενεργούν τις έρευνες.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο της δολοφονίας έσπευσε για αυτοψία η διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ, κ. Λήδα Κοβάτση.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θεσσαλονίκη: VIDEO ντοκουμέντο από τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Οι αρνήσεις του Ελ Καμπί στα πετροδόλαρα!
- ΑΕΚ: Έκανε απίθανο άλμα στο ranking της UEFA
- Ταμπόρδα: Από δανεικός... αναντικατάστατος - Πώς ήρθε η δικαίωση
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Γιατί στη Βουλγαρία θεωρούν «κλειδί» τον Ντεσπόντοφ για τον Μπάλοφ
