ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Δεν αποχωρίζεται τον θάλαμο κρυοθεραπείας αξίας 60.000€

Ο Πορτογάλος άσος φημίζεται για τον τρόπο ζωής που ακολουθεί, δίνοντας μεγάλη σημασία στην φυσική του κατάσταση, σε σημείο που μετέφερε τον κρυοθάλαμό του από την Ιταλία στην Αγγλία από τις πρώτες κιόλας μέρες τις μεταγραφής του

Ο Κριστιάν Ρονάλντο είναι 36 ετών αλλά έχει την φυσική κατάσταση ενός μικρού παιδιού. Τρέφεται σωστά, προπονείται διαρκώς και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής εδώ και πολλά χρόνια.  Μέρος αυτού του τρόπου ζωής λοιπόν, είναι η κρυοθεραπεία, η οποία συνίσταται για όλους τους αθλητές.

Για την θεραπεία αυτή, ο Πορτογάλος άσος, χρησιμοποιεί κρυοθάλαμο, ήτοι έναν θάλαμο που βοηθά στην αποκατάσταση και τη θεραπεία των ιστών. Μπορεί να φτάσει μέχρι και του -200 βαθμούς Κελσίου και οι αθλητές μπορούν να περάσουν το πολύ πέντε λεπτά στον θάλαμο γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportsmail τον περασμένο Αύγουστο, ο Κριστιάνο συνήθως περνά μόλις τρία λεπτά μέσα με τη θερμοκρασία ρυθμισμένη στους -160. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ την ίδια στιγμή μειώνει και την σωματική κούραση.

Ο Κριστιάνο, φανατικός της φυσικής κατάστασης, δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τον κρυοθάλαμό του, τον οποίο μετέφερε από το Τορίνο στο Μαντσεστερ, όπου και κατοικεί πλέον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News