Τόμας Ντίμσα: Ο ΠΑΟΚ νίκησε αλλά εκείνος άσκησε σκληρή κριτική στην ομάδα του

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε ο Τόμας Ντίμσα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μυκόνου, αναφερόμενος σε όσα πρέπει να διορθώσει η ομάδα ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας.

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε ο Τόμας Ντίμσα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μυκόνου, αναφερόμενος σε όσα πρέπει να διορθώσει η ομάδα ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας. Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το βασικό είναι ότι κερδίσαμε, ωστόσο δεχθήκαμε 87 πόντους στην έδρα μας και αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στην άμυνα μας. Τους επιτρέψαμε να ευστοχήσουν σε τρία μαζεμένα τρίποντα στις τρεις πρώτες τους επιθέσεις και αυτό είναι κάτι, που δεν πρέπει να ξανασυμβεί και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Σχετικά με την απόδοσή του ο Ντίμσα τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν δίνω τόσο μεγάλη βάση στην δική μου προσωπική απόδοση. Ήθελα να κάνω μία καλή εμφάνιση γιατί είχα κάποια κακά παιχνίδια πρόσφατα και έπρεπε να αντιδράσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ομορούγι και την σημερινή του εμφάνιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και θέλουμε να χτίσουμε ένα καλό σερί νικών γιατί έχουμε μαζεμένα παιχνίδια στην έδρα μας».

Για το αν σκέφτονται μονάχα το παιχνίδι με τον Προμηθέα ή έχουν ήδη στο μυαλό τους και το παιχνίδι με την Μούρθια ο Ντίμσα είπε: «Σκεφτόμαστε μονάχα το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Πρέπει να κάνουμε σωστή αποκατάσταση, να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Προμηθέα. Ένα παιχίδι τη φορά. Η Μούρθια αργεί ακόμα…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News